Ny daglig leder i Minde IL

Henrik A. Berg er ansatt i 100% stilling som daglig leder i Minde IL. Han begynner i jobben 1. november.

– Det gleder oss i klubben at daglig leder i full stilling nå er på plass. Vi ønsker Henrik velkommen om bord i Minde-skuten. Med en daglig leder i full stilling vil klubben kunne ta fatt på å utvikle driften til nye nivå, sier styreleder i Minde IL, Haakon R. Gaaserud.

Fra Nymark til Minde
Henrik er født og oppvokst i Tromsø og har lang fartstid fra breddefotballen. De siste 15 årene har han lagt ned utallige timer med frivillig arbeid i naboklubben Nymark IL. Han har vært trener og lagleder for flere lag i alle aldersgrupper opp til juniornivå, styremedlem, to år som leder i ungdomsavdelingen og ansvaret for mye av klubbens informasjonsarbeid. Han har C-lisens som trener og har gjennomført flere av fotballforbundets lederkurs. Han vet derfor utmerket godt hva det innebærer å være leder i en fotballklubb.

– Dette ser jeg på som en utrolig morsom og utfordrende jobb. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Minde IL og er stolt over å ha fått oppdraget med å lede klubben de neste årene, sier Henrik.

Den nye daglige lederen er utdannet typograf, men har for det meste arbeidet innen media- og kommunikasjonsbransjen. Han har blant annet jobbet med film- og videoproduksjon, var med å etablere filmdelen av kunstskolen i Kabelvåg, vært redaktør for økomagasinet Ren mat og seks år som kommunikasjonssjef ved kunstmuseet Kode.

– Det er ingen ulempe å ha gode kommunikasjonsevner som daglig leder. Klubben er trygg på at Henrik har de egenskapene som skal til for å utvikle klubben videre, sier Gaaserud.

Den påtroppende lederen roser arbeidet som dagens styre har påbegynt. Kjerneverdiene til klubben er på plass. Neste steg er å implementere kvalitetsplanen som skal gjøre Minde IL til en mer strukturert og moderne drevet breddeklubb.

– Min viktigste oppgave blir å bygge klubb. Derfor blir det viktig å ivareta og lede frivilligheten og å få alle til å jobbe sammen mot et felles mål. Jeg skal gå i spissen for å skape en moderne og veldrevet klubb i Minde IL, sier Berg.

Stor takk til Øystein
Henrik Berg blir den første heltidsansatte i klubbens 104 år gamle historie. Han avløser Øystein Flotve som i mange år har hatt jobben i en 20% stilling ved siden av sin faste jobb. Gaaserud er svært glad for at Øystein fortsatt skal bidra innenfor områder som er viktige for klubben.

– Øystein er den som kjenner alle aspekter ved Minde. Vi skylder han en stor takk for alt han har bidratt med i alle disse årene, avslutter Gaaserud.

  

Hovedsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift