NFFs honorære lederstipend til Perry!

Dette deles ut til personer som har bidratt med lang og tro tjeneste for klubb og eller forbund og krets.

Perry Fedje – Minde IL

 

Perry startet sitt fotballiv i Minde IL før han som junior gikk over til Brann og etterhvert fikk kamper på førstelaget.

 

Etter hjemkomst fra studier i USA i 1977 ble han igjen en del av Brann, som spiller på B-lag og trener i aldersbestemte klasser, men tidlig på 80-tallet var Perry tilbake i moderklubben og ble fort en sentral ressursperson.

 

Perry har siden rundt 1980 lojalt bidratt på ulike nivå i Minde. Innledningsvis som spillende trener for seniorlaget, etter hvert som trener for egne barn, fire i tallet, gjennom deres barne- og ungdomstid. Dette «toppet» seg i 1999 da Perry spilte seniorkamp for Minde sammen med sine to eldste sønner – og alle tre scoret mål.

 

Siden tidlig på 90 tallet har Perry vært en del av fotballkretsens instruktørkorps på trenersiden. Han var i flere å en av de som holdt flest kurs, og det var alltid meget gode tilbakemeldinger fra kursdeltakere. En svært behagelig instruktør med meget god faglig innsikt.

 

Han var også i en del år med i trenerkomiteen, flere år som leder. Der fremstod han ryddig, saklig og reflektert, og har vært en fin representant for Hordaland Fotballkrets. Perry har også vært trener for herrelagene til først Varegg og deretter Sandviken

 

Perry er uten tvil "limet" i all positiv sportslig utvikling i Minde, og har vært den faglig sterke innad i klubben i flere tiår. Selv etter at han ble kreftsyk for noen år siden er han en stor sportslig ressurs for klubben. Det var bl.a. Perry som gikk i bresjen for å organisere/strukturere hjemmekampene på seniornivå og klubben ble av BA kåret til beste "vertsklubb" i 3-5 divisjon i sesongen 2018.

 

Perry er æresmedlem i Minde IL.

 

Vi takker for fremragende innsats for fotballen i Hordaland og

gratulerer Perry Fedje – Minde IL – som en verdig og velfortjent mottaker av NFFs honorære stipend, som er på kr 5.000,-.

Hovedsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift