Hjelp Minde med nytt garderobegulv!

Nå også Janus ullundertøy! Spre informasjon til familie, venner og kjente, oppfordre alle til å like Grasrotdeal1 på facebook!

Grasrotdeal1 på fb

Vi fortsetter med dugnadskampanje via vår nye samarbeidspartner Grasrotdeal1.no som nå i januar har knallpriser på en stor del av deres utvalg. I tillegg til svært gode priser, får vi likevel en høy fortjeneste pr. produkt tilbake til klubben i form av kickback fra hver handel dere gjør.Gulvbelegget i garderoben vår er fra tidlig 80-tall, og trenger fornyelse. Vi gleder oss over at garderobene brukes mer og mer, garderobekulturen står stadig sterkere i Minde, og vi ønsker å gjøre det enda triveligere, samt unngå dyre lekkasjer.

Vi har valgt Grasrotdeal1 som vår dugnadskanal da vi ser dette som en gunstig ordning for oss og våre medlemmer til å bruke mindre tid på dugnadsgjennomføring og mer tid på trening og skolearbeid. Vi håper på stor oppslutning slik at vi kan bruke denne kanalen framover.

Kampanjen starter i dag og går ut måneden, men kan være lurt å være tidlig ute for å få de beste tilbudene som f.eks den geniale oppladbare varmeputen (se infobilde) som holder deg varm i timevis enten du er på fotballkamp, på tur i fjellet, på skitur eller ikke minst i hytteveggen en kald vintersdag.

Kampanjen starter i dag 10.01.2019 og varer t.o.m 31.01.2019

Gå inn via denne linken til Minde I.L sin egen side: https://grasrotdeal1.no/mindeil/  

Her finner dere en egen fane som heter Januarsalg hvor alle de rabatterte produktene ligger. For å se Før pris må man trykke seg inn på produktet, samtidig ser man også hvor mye klubben får i kickback av prisen.

Velg så produkter, legg i handlevogn og gjør ditt innkjøp som i en hvilken som helst nettbutikk.

NB! Ved å velge fraktalternativet «Gratis samlet levering Minde klubbhus» så blir ordren levert fraktfritt og utlevert i klubbhuset den 6.Februar 2019

Lykke til med handelen!

 

Oppladbart varmesete: Ladetid powerbank i 6 t.                                                                                           

Brukstid opptil 8 timer.
Nå: Halv pris. Kun 199,- Ord.399,-

Hovedsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift